Werkwijze

Ons doel is een baan te vinden die bij je past. Daarbij gaan wij graag integer en persoonlijk te werk. Je bent immers geen CV, je hébt een CV. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Na een kennismakingsgesprek geven we gelijk feedback op jouw kansen in de arbeidsmarkt. Waar je sterke punten liggen, maar ook op welke punten je nog gecoacht kan worden.

Ook met opdrachtgevers voeren we intensieve gesprekken. Naast dat we de werkplek bezoeken, snuiven we de heersende cultuur op en delen je in de visie van de opdrachtgever. Zodra wij jouw toestemming hebben stellen we je voor en begeleiden we je in het sollicitatieproces, zodat we uiteindelijk je kunnen feliciteren met je nieuwe baan!

Carrièregesprek

Ook als je niet actief op zoekt bent naar een andere baan, gaan we graag een carrièregesprek met je aan. We informeren je dan over loopbaanmogelijkheden, salarisniveaus in de markt en opleidingen die je marktwaarde kunnen verhogen.

Of als je bijvoorbeeld de uitzendbranche uit wil; we adviseren je over de verschillen bij onze opdrachtgevers en geven je inspiratie voor de toekomst. Het zou toch zonde zijn om zorgvuldig opgebouwde ervaring zo maar weg te gooien? Naast de kansen die wij gezamenlijk inschatten binnen de branche recommanderen wij je ook collega W&S bureaus die een ander specialisme hebben.

PZppa

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is hét toonaangevende online assessment instrument voor de werkgever/HR manager.
De PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) is een schriftelijke en heldere rapportage betreffende het werkgedrag en de persoonlijkheid van jou als sollicitant of als werknemer.
Het is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze jouw gedrag in de werksituatie in te schatten en je kernkwaliteiten in kaart te brengen.

Een (online)PPA assessment biedt een verbluffend goed inzicht in :

  • Sterke- en zwakke punten, kortom de kernkwaliteiten
  • Karaktereigenschappen en gedrag op de werkvloer
  • De motivatie
  • Communicatieve en sociale vaardigheden
  • Voor welke functies ben je het meest geschikt?

Gabriella is binnen PZpartners verantwoordelijk voor de PPA rapportages.

Opleidingen

Opleiding tot intercedent

De inhoud van de cursus
* volledig theoretische opleiding op SEU niveau
* vaardigheidstrainingen zoals; telefonische acquisitie, interviewen, aanvraag opnemen, cv’s lezen

Duur van de training
De totale training duurt 4 weken. Er zijn 8 plenaire bijeenkomsten en 12 dagen thuisstudiedagen die afgesloten worden door een eindtoets.

De eindtoets wordt op het SEU niveau afgenomen.

De Kosten
Voor de kosten hoef je het niet te laten! Inclusief de vaardigheidstrainingen zijn de kosten ongeveer de helft van de meest gangbare prijzen in de markt.

Leren CV maken en solliciteren

Inhoud van de cursus
Het maken van een CV waardoor je wordt uitgenodigd voor een gesprek Welke informatie moet er in, wat mag er in en wat moet er juist niet in?. Hoe wordt een CV gelezen? Wie leest het CV? Wat willen ze horen/lezen? Wel mijn leeftijd vermelden of juist niet?
Tevens zullen wij ruime aandacht geven aan performance, kleding en de “do’s en don’t’s” van het sollicitatiegesprek.

Duur van de training
Op al deze vragen gaan wij in tijdens een dagdeel durende workshop die wij op diverse lokaties in het land organiseren.

De kosten
Deze volledige workshop ( met aan het eind uw perfecte cv) kost 75 euro

Bel voor de locaties, data en inhoud van de training naar:

Gabriella Parra
06-21883898